Всичко за Нова Загора
Бизнес справочник

Черноморски фураж

Храни
За животните с любов

Спирайки се на продуктите с марка „Черноморски Фураж”, Вие избирате партньор от една страна с голям опит в изхранването на стопански животни, а от друга – с огромно желание да помага на Вас и Вашия животновъден бизнес да постигнете устойчив успех. Научният подход, който използваме в нашата работа, както и способността ни да избираме най-добрите съставки, премикси и добавки, ще Ви гарантират здрави и продуктивни животни с перфектни добиви на месо, мляко и яйца.

Осъзнавайки променливите, специфични нужди на нашите клиенти, „Черноморски Фураж” е специализиран производител на комбинирани фуражи, който е в състояние да доставя качествена храна за всички видове стопански животни под всякаква форма, необходима на фермерите животновъди. С национално покритие и производство на всички видове комбинирани фуражи, „Черноморски Фураж” помага на тези, които са избрали трудоемкия път на животновъда, да изградят в дългосрочен план един доходоносен бизнес с устойчиво развитие.

Името „Черноморски Фураж” се е утвърдило като критерии за качество, отлични резултати и задоволени клиенти. През 2008 година приключи пълното реновиране на нашите два завода в Млекарево и Сунгурларе. И двете предприятия са оборудвани със съвременни технологии , отговарящи на европейските стандарти за производство и гранулиране на комбинирани фуражи. Технологичният процес е напълно автоматизиран и се осъществява 100% проследяемост на всички съставки в процеса на производство. Разполагаме с високо технологична лаборатория за контрол на качеството, в която работят висококвалифицирани специалисти, които следят всички показатели на продуктите, гарантирайки тяхната безопасност и високо качество.

Телефон на магазин в с. Млекарево: 0885 687 512

Черноморски фураж

За контакти

гр. Нова Загора, ул. Лобор Байер №16

0875166712
2144
други подобни визитни картички
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още