Относно този уеб-сайт

Този уеб-сайт е създаден и се поддържа на доброволни начела. Ние не сме журналисти и всичко което качваме и публикуваме в тази уеб страница е с идеална и нестопанска цел. За една по-добра Нова Загора!

Всеки желаещ да изрази мнението си чрез нашият сайт е добре дошъл. За целта трябва да имате активна регистрация и да ни изпратите вашата статия чрез надлежният линк в секцията за новини. Публикуването на вашият материал става по усмотрение на администраторите а не по тяхно задължение. Даваме гластност чрез социалните мрежи на всички статии които се публикуват и на по-интересните обяви, съобщения и снимки.

Този уеб-сайт води началото си от вече далечната 2004 година с появата и развитието на интернет общественоста в града. Първата качена снимка е от 9.XII.2004 година. От тогава страницата е претърпявала множество промени в дизайна и системната структурата на която се гради сайта и съдържанието му.

Благодарности на всички онези знайни и незнайни фоторепортери, програмисти, дизайнери и пр. които през годините са спомогнали този уеб-сайт да изглежда така днес.