Започна изграждането на новото инфекциозно отделение

На 9ти март в двора на МБАЛ "Св. Петка Българска" започна изграждането на новата инфекциозна болница. Първата копка направи кметът г-н Николай Грозев. Новото отделение е проектирано изцяло по всички европейски норми и изисквания, разполага с 10 стаи, лекарски кабинети, интензивно отделение и приемно отделение. Общата стойност на проекта е 900 000 лв. като цялата сума е осигурена от община Нова Загора. Припомняме Ви, че на мястото на сега действащата инфекциозна болница ще бъде изграден хипермаркет "Била", като това ще стане най-рано след официалното пускане в експлоатация на новото инфекциозно отделение.

ще коментирате ли?
  • dumpty111общината, това винаги дава възможност на ръководството й да проведе нечестен търг, като предварително уговори с предрешения победител размера на неофициалната комисионна. Тъй че няма защо да се изпада в телешки възторг както от магазина, така и от отделението. Но има защо да се проверят съответните процедури за корупционни практики.
    21 март 2009
  • dumpty111Ако ще и целият град да се превърне в една голяма БИЛА, количеството на парите (и бедността) в него ще си остане същото. Много интересна е тази идиотска мания в нашата страна - вместо да се откриват производствени мощности, където да възникват работни заплати и поминък, се откриват все по-модерни търговски обекти, където парите просто се дават. Новите работни места, които ще се открият, ще затрият повече работни места в по-малки магазини. А когато нещо се финансира от капиталовите разходи в бюджета на общината, това винаги дава възможност на ръководството й да проведе нечестен търг, като предварително уговори с предрешения победител размера на неофициалната комисионна. Тъй че няма защо да се изпада в телешки възторг както от магазина, така и от отделението. Но има защо да се проверят съответните процедури за корупционни практики.
    21 март 2009