Всичко за Нова Загора

Велосипедисти преодоляват ограда за 130 бона и нанасят щети за 12 000 лв

В прес съобщение на Община Нова Загора, публикувано миналата седмица, се заклеймяват действията на група велосипедисти които са преодолели оградата на градската градина, струваща ни 130 000 лв и са нанесли щети за 12 000 лв.

Вредите са нанесени върху новата настилка на алеите, която е от щампован /цветен/ бетон. 

Кмета на града Николай Грозев използва случаят да затвърди решението си за изграждането на оградата като заяви: "щом някои от нашите съграждани нямат съвест и не искат да пазят това, което правим за тях, няма друг начин" и пресметна, че критиците на оградата трябва да се съгласят с решението му. 

По всяка вероятност щетата е направена от деца. В съобщението се посочва още, че градоначалника е "помолил" собственика на заведението в градинката да работи до 18:00 часа. 

ще коментирате ли?
  • Angelae taq ograda e nai tapoto ne6to i v na4aloto zatvarqha v 12 4asa a sega v 21:00 ebasi tapoqtiqta kmeta da go duha s taq ograda da vzeme da kupi nqkoi drug ka6on koledni lampi4ki za koleda !!!
    12 февруари 2014
  • МирославСлед последните строежи в градската градина със сигурност Нова Загора може да кандидатства за званието "Столица на Кича"!Да ни е честито!
    6 май 2013
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още