Всичко за Нова Загора

Спортни игрища амортизират с бесни темпове

Спортни игрища за мини футбол в града амортизират с бесни темпове алармират граждани.  Построеното с евросредства спортно игрище за мини футбол и волейбол в ж.к. "Загоре" започва да "сдава багажа" след едва половин година съществуване, която половина при това е зимната характеризираща се с не голям брой спортуващи на открито. Футболните врати на игрището са счупени, огромни дупки зеят в мрежовите заграждения около терена, настилката на места се продънва и замята.

 

Другото игрище за мини футбол в града - това в СОУ "Иван Вазов" бе построено през 2008 година. Днес то на нищо не прилича и освен споменат за десетките хиляди левове дадени за него можем да кажем, че там поне футболните врати са здрави!

 

Дали игрището в комплекса ще има съдбата на това в СОУ "Иван Вазов" и дали децата ще са виновни, че ритат прекалено силно топка, предстои да разберем. Едно е сигурно - независимо от условията за спорт на открито, ентусиасти винаги ще има.

ще коментирате ли?
  • странникнякои казал ли е че само деца могат да играят?? спорта е за всички моля ви се
    31 май 2012
  • mihailoviКак да и запазено игрището в ж.к. Загоре като 80% от "футболистите , са м/у 25 - 30годишни.Снощи излизам на терасата и виждам футболна топка.И не ми се случва за пръв път.Живея на 3тия ет.И ако някоѝ ден,ако вместо топка намеря счупен прозорец ,коѝ ли ще плати щетите???
    12 май 2012
  • IvanНа игрището в Ив.Вазов ритаме от 2006г. лошо е че играят и циганите и не го пазят.
    1 май 2012
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още