Правила за писане във форума

 ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ ВЪВ ФОРУМА НА NOVAZAGORA.COM

 

 

I. Общи Правила

1. С участието си във форума на novazagora.com всеки потребител потвърждава съгласието си да спазва правилата на форума и подлежи на съответния контрол и наказания от админ/мод екипа на сайта.

2. Писането в теми и постове се извършва единствено и само на БЪЛГАРСКИ език, използвайки КИРИЛИЦА, без замяна на съществуващи букви с цифри. Изключения се правят само за наименования.

3. Комуникация във форума се подържа с уважителен за останалите потребители тон. Обиди, преки или косвени нападки, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и ще бъдат санкционирани.

4. Нови теми се публикуват в специфичните за това под-форуми и раздели. Неправилно публикувани теми подлежат на преместване в нужния раздел от модератор.

5. Публикувайте темите си с целенасочени заглавия. Поставяйте конкретна тема или въпрос на дискусията. По този начин улеснявате потребителите в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.

6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан по преценка на модериращия мнението му.

7. Придържайте се към темата на разговор.

8. Всякакви лични въпроси и теми , не засягащи останалите потребители се обсъждат на лични съобщения а не на страниците на форума.

9. Забранени са всякакви реклами на други форуми свързани с Нова Загора.

10. Не се допуска рекламирането на фирми, търговска дейност или интернет страници в теми, подписи, аватари или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администраторите.

11. Забранени са публикациите на теми и мнения, които по един или друг начин противоречат на българското законодателство, расистки и насаждащи омраза между хората.

12. Забранена е публикацията на порнографски снимки, видео клипове или връзки към подобни страници.

II. Модериране и наказания

1. При неспазване на което и да е от горепосочените правила подлежите на модераторски контрол.

2. Модераторите са лицата, които са отговорни за подържане на добрия тон и колегиалния дух във форума и като такива имат единствени право да правят забележки, както и за издаване на съответните наказания.

3. Публично обсъждане на членове от Админ/Мод eкипа, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на Л.С. При появата на такива теми, те ще бъдат изтривани.

4. За извършени нарушения всички потребители подлежат на наказание по усмотрение на модератора. А те са:
- Предупреждение
- Забрана за публикация за период от време.
- Отнемане на права за посещение на форума
- Изгонване на потребителя , респективно изтриване на акаунт

ще коментирате ли?
    Все още няма коментари