Всичко за Нова Загора

Общината призовава за мирни протести

според кмета на града има монопол върху мобилните услуги

На интервю за местната телевизия г-н Николай Грозев сподели впечатления от случващото се в страната. Според него зад масовите протести стои енергийното лоби на конкурентна партия и проваленият референдум за АЕЦ "Белене".  

Относно разсеркетяването на договорите за ЕРП градоначалникът  заяви "ще видим дали сред тези политици, които обещават на народа,че ще стабилизират икономиката в страната, няма да излязат наяве до болка познати лица".

Призовавайки хората за мирни протести кмета демонстрира изумление защо не се протестира срещу монопола върху банките и мобилните услуги (???). Повечето от протестиращите пък били твърде млади за да протестират срещу сметки за ток. 

Тази неделя на 24 февруари ще има два протеста. Първият е организиран от 11:00 часа, от младежката организация на "ДНЕС", а вторият ще бъде протестно шествие организирано от инициативен комитет "Свобода". Ще се тръгва в 16:00 часа от спирката преди кръговото на "Васил Левски" и "Патриарх Евтимий" по посока центъра. Всеки, който е недоволен от властта да се чувства поканен

Призоваваме хората за мирни протести!

ще коментирате ли?
    Все още няма коментари
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още