Всичко за Нова Загора

Общината обяви край на ремонтите по улиците - те продължават

Община Нова Загора обяви че срокът от 18 работни дни за реконструкцията и рехабилитацията на 9 улици в Нова Загора е спазен и че улиците вече са завършени. Общинарите дори публикуваха снимка, която трябваше да е на завършена улица, но на която ясно се вижда шахта без капак. Друг интересен факт за "завършените" улици е, че към днешна дата по тях все още работят не една или две строителни бригади, та дори и багер. В същото време настъпи и объркване покрай стари и нови пътни знаци, които един ден бяха там, а на следващият ги нямаше (прочети статията отдолу).
 
Общинският бюджет би печелил по 3000 лв (при 10% съфинансиране) за всеки отсрочен ден. До колко улиците са завършени към днешна дата преценете сами.
 
Междувременно се будят някои съмнения, че ширината на пътното платно по някои от реконструираните улици е стеснено. Припомняме Ви, че ремонтираната миналата година западна част от ул. "Петко Енев" бе стеснена с близо половин метър поради поставените в края на пътното платно отводнителни улеи.
 
С въпросителна остава и въпросът дали маркировка от типа "черта през средата" ще е най-удачният вариант за улици по които ще минава част от трафика в града, но това е нещо което лесно може да се промени.

ще коментирате ли?
 • humptyduЗначи по 2 дни на улица?! Да ама те изразходиха по 3 дни на улица, защото в момента движението по тях е пълноценно и шофьорите ги предпочита като маршрути. Това е наистина смущаващо за злобните плювачи. За нас потребителите на тези улици - това е световен рекорд! Нека някой, който много ги разбира тези работи, да намери начин, фирма или кмет, който за този рекордно къс срок да поправи 9 дълги улици в НЗ. Тъй че преценката към днешна дата е вече дадена - от гражданите.
  20 юли 2011
 • до колор хайгъровДобро утро Стояне.Снощна съм от басейна и ти чета тъпотиите.Отиди по Петко Енев до басейна и прогледни най после.Всичко е толкова различно,че не можеш да си представиш.Ти явно само на компютъра си седиш и си пишеш в глупавия сайт.НЕ ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  16 юли 2011
 • помия илеваБлагодаря за информацията но сама виждам и мога да преценя кое е завършено.Истината е ,че много улици се направиха от този кмет а вие престанете да злословите.
  14 юли 2011
 • blablaшахтата без капак сигурно е от довършителните работи, както пише в материала..или може би да го сметнем за основен ремонт :woohoo: все кусури да намерите не стига че ги направиха ами още им ядете краката
  14 юли 2011
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още