Всичко за Нова Загора

Нов сайт

Добре дошли в новият ни сайт! Надявам се сте приятно очаровани. Това е третият дизайн на сайта. Тои ми струваше много дълги нощи и голямо ровене и изучаване на технологиите на уеб програмирането. 

Сайта предлага редица нови екстри. Постарал съм се сайта да е интерактивен, т.е. потребителите да могат да публикуват информация вътре. Имате възможност да добавяте новини, събития, обяви, визитни картички в бизнес справочника, снимки и други. 

Сайтът използва същата база данни както преди, постарал съм се форума, потребителите и техните пароли да бъдат същите. Това което не успях да съхраня са потребителските аватари. Премахнат е проблема с регистрацията на потребители. 

За проблеми, недостатъци, препоръки и мнения пишете коментари тук или във форума. 

Поради допълнителна обработка, тези дни сайта може да изглежда странно. 

ще коментирате ли?
 • Петко Атанасов Златаров
  ЗАКЩОТО ТЯ Е БЛИЗО, колорчо
  18 февруари 2013
 • Петко Атанасов Златаров
  И , колорчо, не си въобразявай че падащото доверие в ГЕРБ ще се изрази в качващо се доверие в БСП, от което явно произлизаш, колорчо. Много лесно, моето момче ще бъдеш заменен. Само някой да си направи труда да плати няколкостотин лева за нов сайт и още няколко десетки за поддържане на домейн. НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ СЪДБАТА, колорчо
  18 февруари 2013
 • Петко Атанасов Златаров
  Интересно как си позволяваш по такъв мерзавски начин, да издаваш, без да си взел разрешение, трите имена на хората които си имат псевдоними. ТИ НЕ СИ ВЗЕЛ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ПРАВИШ ТОВА!!!, колорчо. ТОВА Е МЕРЗОСТ, колорчо!!! Не ти ли минава през ума, че това е израз на вродена подлост. За мен това няма значение, тъй като и без това съм се обозначил достатъчно ясно. Но за другите, колорчо, това не е без значение. колорчо. Много тъпо, моето момче. Не ме карай за нула време да създам, както и бях направил, сайт, който да замени твоя. Тъй като твоят се отличав с подлост към хората, предположили минимум лоялност в него.
  18 февруари 2013
 • humptyduЗначи за 3-ти път триеш всички стотици постове на инакомислящи за да можеш отново папагалски да повтаряш едно и също по едни и същи теми, но вече без опониращи становища. Тъй като под маската на обновяване си изтрил всички вече изказани мнения по тез
  6 февруари 2013
 • "teetsafd" 'saasda' &sdsad $$ && >> <<
  6 февруари 2013
 • testetdsa sdf "ssadasd " 'asdasd' &asdasas $asd << >>>
  6 февруари 2013
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още