Всичко за Нова Загора

Местни избори 2011 г.

Резултати за община Нова Загора към 20:00 часа при обработени 100.00% протоколи на СИК в ОИК.

 

Избори за кмет

 

кандидат издигнат от гласове %
Николай Грозев ГЕРБ 8985 52.23%
Жеко Желязков Инициативен комитет 4070 23,66%
Живко Темелков РЗС 1044 6,07%
Георги Вълчев ЛИДЕР 936 5,44%
Стоян Пенев АТАКА 717 4,17%
Станка Тачева ЕНП 547 3,18%
Минко Динев ЗС "Ал. Стамболийски" 412 2,39%
Женю Несторов СДС 384 2,23%
Сяро Сяров Зелената партия 109 0,63%

 

 Общински Съвет Нова Загора 2011-2015 г.

 

ГЕРБ - 15
Константин Тачев, Мариана Иванова-Николова, Георги Мангъров, Денчо Денчев, Георги Николов, Светла Стоянова, Венелина Беляшка, Велина Стайкова-Минчева, Мая Русинова-Кожухарова, Щерьо Щерев, Руска Петрова, Ивайло Енев, Стоянка Вълчева-Колева, Диана Георгиева-Кирчевска, Мануела Добрева
БСП - 5
Георги Георгиев, Весела Георгиева, Ирина Аврамова, Станимир Русев, Огнян Арабаджиев
ДПС - 2
Велико Костадинов, Светозар Атанасов
АТАКА - 2
Стоян Пенев, Пламен Иванов
РЗС - 2
Живко Христов Темелков, Сашо Боев
ЛИДЕР - 2
Георги Вълчев, Нейчо Минчев
Земеделски Народен Съюз - 1
Крум Георгиев

 

Избирателната активност за кмет и общински съветници е близо 50%.

 

 

ще коментирате ли?
 • the_rain_ssТрогнат съм, заради хора като теб все още имам мотивация да публикувам. А за прахчето - благодаря, че ми напомни, днес щях да забравя :dry:
  28 ноември 2011
 • СЕРЖТоз Стоил от сапол ли е заченат.Само него чета,е га ти педала.Смъркай си прахчето лайно садиевско.
  27 ноември 2011
 • the_rain_ssАми съжалявам, но след като нямаш смелостта да се представиш с истинската си самоличност, както го правя аз, за мен си оставаш такъв, какъвто те виждат моите представи. Не можеш да имаш претенции, щом се покриваш зад анонимни писания. A ако наистина нямаш нищо общо с ГЕРБ, е на хубаво. Означава, че макар и мъничко, имаш потенциал да си свестен човек :lol: Що се отнася до поведението ми- то не е просто аморално, то е направо анти-морално. И вече ти казах - като ти е писнало, просто не ги чети - имаш свобода на избора, нали така??? Надявам се, че знаеш какво е "свобода на избора". Всички, които нямат общо с ГЕРБ, какъвто твърдиш, че си и ти, би трябвало да знаят ;)
  11 ноември 2011
 • За педалаСтоиле запомни едно тъпако,ако герб ти пречат не намесвай и мен при тях.С тези нямам нищо общо ,а ми писна от педераските ти писания.Ти явно само цапаш форума и дразниш с аморалното си поведение.Трай си да не се удариш скоро у ръба на дивана.Ще вземеш да си пукнеш я главата без да искаш.Трай си глупако.
  10 ноември 2011
 • the_rain_ssКато ти е писнало, не ги чети, бе! Нали затова сме демокрация - имаш право на избор. Опс, извинявай, забравих, че в ГЕРБ не сте наясно що е то демокрация, колко съм несъобразителен и аз :X
  10 ноември 2011
 • кака СтанкаСтоиле,що не вземеш да оближеш на съвета к..а и да мирясаш най накрая.Писна ми да ти чета тъпите излияния,Скрий се някъде смотаняко и не се показвай.Цапаш форумите с гнусотии.
  9 ноември 2011
 • anida vidim kolko ot gerb ste natiskat stolovete i ste vzemat zaplati.
  8 ноември 2011
 • Стоил Георгиев
  Драги (и не толкова драги) съфорумци! Колко пъти да уточнявам, че не съм се каНДИДАТИРАЛ ЗА ОБЩ. СЪВЕТНИК, КВО МЕ СЛАГАТЕ все в тая клика? Първо - партиите ме отвращават (а ГЕРБ направо ме докарва до разстройство). Второ - няма как да вляза на място, където ще съм почти единственият свестен човек сред шайка малоумници, нещастници и кретени, заети основно с лизане на кметски седалища. Освен това не искам да съм съветник, а кмет, за да мачкам всички, които просто не ме кефят, щото не са ми в партията или си позволяват свобода на словото, а и са по-интелигентни от мен... Оппа, грешка - това последното изречение е прийом на един друг човек, нали се сещаме... :whistle:
  6 ноември 2011
 • до хи хи хинЕ МЕ ЗАНАСЯЙ С ТАКИВА ШАНТАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ.аКО ТЕЗИ ,КОИТО СИ ИЗБРОИЛ КАТО гЕРГАНА ,гАЛЯ бИНЕВА И РАЗНИТЕ сТОНСИ И сТОИЛОВЦИ станат съветници то само цигани ще останат в града.А кмет ще им бъде Динко Пенев със секретарка Жеко Желязков.О ЛЕ ЛЕ/
  6 ноември 2011
 • the_rain_ssАз не го отричам, но доколкото знам там това е законно... Така че нямаш мотив да упрекваш тази, която наричаш моя майка, в нещо по тази тема.
  2 ноември 2011
 • покажи още
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още