Купуване на гласове

Бързо полицейско производство за купуване на гласове е образувано срещу кмета на село Баня - Мурад Кемал Ибрям /58 г./, за когото е доказано, че е е дал 70 лева на седем души, за да гласуват за определена политическа сила. Полицията е действала по сигнал и е задържала Айдън Смаил /43 г./ пред избирателна секция в с. Баня с личните карти на седем души.

ще коментирате ли?
 • ne pitai starilo, a pitai patiБраво, семейство! Гласувате на евроизборите за най-хубавата партия и получавате доведеното синче на Волен- Митко, а в добавка и мутрата Слави Бинев. Гласувате на парламентарните избори за най-хубавата партия и получавате кьосемахленския урунгел Стоенчо. Може даже и в саксийка да си го сложите. Впрочем честито и да живей България. Ура!
  22 юни 2009
 • кольоКмета на село Баня е първия осъден с влязла в сила присъда за купуване на гласове. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=365508
  12 юни 2009
 • ПеткоЕх, ако можеше на местните кметски избори това да стане! Циганско село с атакуващ кмет... До края на мандата щеше "избели" селото. :D
  11 юни 2009
 • petqНа тези избори нашето семеиство гласува за АТАКА.Най-хубавата партия.Гласувахме за Димитър.Купуването и продаването на гласове е престапление. :evil:
  10 юни 2009
 • кольоhttp://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=151009
  10 юни 2009
 • КольоВероятно е въпрос на недоглеждане и заблуда... Интересното е, че въпросния кмет е издигнат от определена политическа сила. Но ето, че в изборния ден успява да "агитира" неграмотните си съселяни да гласуват за политическа сила с определен номер. Те ясно запомнили номера и гласували както им е указано, но... В крайна сметка си имаме прецедент. В ромско село с кмет-турчин (или турчеещ се циганин) са избрали с мнозинство Атака ! Ами да им е честито! :lol:
  10 юни 2009