Нов пазар

В най-западната част на ул. "Петко Енев" (до гробището), се изгради площадка, на която според изпълнителя ще бъде открит пазар за дрехи и промишлени стоки. Идеята да се премести съботното стълпотворение около пазара е добра, но тя трябва да бъде съпроводена от допълнителни инвестиции, като ограда, охрана, тоалетни, озеленяване и най-вече въвеждане на ред, за да може мястото да бъде приятно за посещение. В противен случаи ще го сполети участта на животинският пазар, които бе изграден преди години между завод "Перла" и РЕМ база.

ще коментирате ли?
 • Колев:cheer: Тая традиция, да се ходи в събота на пазар,не е повод само за пазаруване,но и да се подържат контакти. -Предлагам бившия пазар на улица Градинска е подходящ за това.Да се зърнат само "сънародници"
  18 юни 2010
 • abdulahhes veka deto va ibahme giyvuri :cheer:
  12 октомври 2009
 • -----Идеята е перфектна!! тая цигания която става събота трябва да се махне от централни пазар
  11 юни 2009
 • диаманта:D Тази събота на пазара беше тихо и спокойно.Нямаше бусове цигански каруци маанета.Улиците не бяха затворени и всеки можеше да мине с колата си от където си иска.Така трябва да бъде!А циганския пазар беше до циганската махала хем да бъде по-лесна на циганите търговци.
  7 юни 2009
 • диамантаМястото на съботния пазар е точно до циганската махала защото търговците са цигани.Стоката е съмнителна без всякакво качество а мръсотията която остава след тях е не ми гавари! :X
  5 юни 2009
 • гостЗащо се вайкате толкова много?Може би това е "пътят" към Европа!??Всяко ново начало взема своите жертви.Мъртвите-те са изживяли своя живот./простете за богохулството/Живите са живи-умрели!Събудете се и не пропущайте шанса си след месец.Мислете европейски и гласувайте!
  8 май 2009
 • dumpty111Идеята да се разтовари вътрешността на града от идиотския бит-пазар в събота не е лоша. Дали не е по-добре той да се премести в кв. VІ - така най-добре ще обслужи тези, заради които се организира. Но велик е ПОП МАРИН - по-добре не може да се каже.
  22 април 2009
 • поп МаринТъй, тъй, чеда мои! С молитви от джамията и чалга от чаршията в съботите ще изпращаме за вечен покой отървалите се от хубавия ни живот новозагорци. Аферим на идеята!"Всичко в името на човека!"
  21 април 2009
 • съгласенДобро е решението! Напред към джамията и гробището! Много духовно звучи!
  21 април 2009