Всичко за Нова Загора

Общината хвърля фойерверки 3 часа след погребението на полицай

На 2-ри декември си отиде Тодор Тодоров, служител в МВР които ще остане на 35 след като изгуби живота си по време на служба. РПУ Нова Загора загуби един полицай, който съвестно изпълняваше своята служба и устав, носеше пагон с гордост и достойнство! Един истински професионалист! Тошко ще остане добър човек, любящ съпруг и пример за подражание.

Рядко обществото ни е показвало толкова много респект към държавен служител и полицай. 

Погребението на Тодор се състоя в петък, 4-ти декември, а тленните му останки бяха изпратени от централният площад на града. Само няколко часа по-късно и 100 метра по-на-север започна обявеното на 30 ноември от Община Нова Загора запалване на коледните лампички на елхата.

Фойерверки, песни и Нова Загора беше "окъпана в коледни светлини". На събитието присъства цялото Общинско ръководство, а кметът на Общината - Николай Грозев заяви "Да запазим чистотата на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието и добротата! Бъдете благословени”. Гавра, срам, гняв и позор са само част от епитетите употребени в социалната мрежа по случай събитието. 

Рядко града ни е оставал толкова отвратен от безчувствителноста в действията на управляващите, които не засвидетелстваха никакво уважение към млад и достоен човек служил и дал живота си в интерес на обществото.

Това не е първата подобна изцепка от страна на общинското ръководство. През 2012 г. по случай 135 години от клането в с. Любенова Махала пак се хвърляха фойерверки. Тогава с нелепи обяснения и заплахи от Община Нова Загора отговориха, че това било заря-проверка. Кой знае, може и вчера да е било така - Тошко го заслужаваше!

Екипът на сайта изказва най-искрени съболезнования към семейството и роднините на Тодор. Лека му пръст.

ще коментирате ли?
    Все още няма коментари
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още