Всичко за Нова Загора

"Внимание, падаща мазилка!"

С това любезно предупреждение ни посрещат на вратите от КНСБ, КТ "Подкрепа" и филиалът на НОИ в града. Триетажната сграда се намира до един от нощните клубове в града.

"ВНИМАНИЕ! ПАДАЩА МАЗИЛКА"

С това любезно предупреждение ни посрещат на вратите от КНСБ, КТ "Подкрепа" и филиалът на НОИ в града. Историята се отнася за сградата на профсъюзите в градът, в която днес се помещават и други публични институции.

Триетажната сграда се намира на главната улица "Васил Левски", непосредствено до един от нощните клубове в града. На мястото два пъти седмично има високи децибели и струпване на деца и юноши. Преди 89'та зданието е било зачислено към КНСБ. Кой е собственикът днес ние незнаем.

Главната улица беше основно ремонтирана през 2016-2017 г. Тогава собствениците на имоти по нея бяха подканени да освежат лицето на къщите си. Други бяха задължени да отремонтират каквото е необходимо, а по програмата за енергийна ефективност бяха санирани 5 блока и полицейското управление.

Изглежда институциите бездействат. От профсъюзите немогат да гарантират собственото си безопасно стигане до работното място, а от НОИ биха били отговорни за обезпечаването на лечение при евентуална злополука.

ВНИМАНИЕ! БЕЗОТГОВОРНОСТ

ще коментирате ли?
    Все още няма коментари
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още