25-годишен загуби ръцете си след взрив на сметището в Нова Загора

25-годишният Михаил Асенов загуби ръцете си след избухване на взривно вещество с неустановен произход на сметището в Нова Загора. Мъжът е пострадал, докато заедно с група от местния ромски квартал ровел за метални отпадъци. Специалисти от ДОТИ–София ще пристигнат на мястото на инцидента, за да установят вида на взривното вещество. Мъжът се намира в реанимацията на МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Според дежурния лекар състоянието му е критично и има опасност за живота му. Заради нараняванията от взрива е извършена ампутация до предмишниците на двете ръце, очите му най-вероятно са невъзвратимо увредени, има обгаряния и на подбедриците на двата крака. Дишането на пациента се подпомага с апарат. Източник: Днес.БГ
ще коментирате ли?
 • Кольо
  Конституцията на димократични те Държави гласи; че всички граждани са със еднакви права, пред закона.Затова трябва от всички да се спазва.
  15 ноември 2009
 • dumpty111А как ще се започне от най-високите етажи?! За 20 години демокрация вече стана ясно, че именно от там не може да се започне. Точно затова в Латинска Америка миналия век постоянно идваше на власт ЧЛЕН ПЪРВИ, който там се оказваше достатъчно корав за да вкара сладкодумните и крадливи демократи и магистрати където им е мястото - на стадиона или в затвора. Но ние за щастие сме в ЕС и за нещастие сами ще трябва да станем корави със същата цел -защото сега сме корави само на думи: "Пием, пеем буйни песни, крещим ХАЙДЕ НА БАЛКАНА ...", а в страни от това всеки гледа главно да си опази кожицата, да си запази добрите отношения, да не си загуби работното място. С една дума - хипнотизирани от страх, като малки бели агънца ... Толкова страхливи не сме били даже по турско време.
  1 май 2009
 • gostНа първо време може да се започне със СПАЗВАНЕТО, а не с ПОГАЗВАНЕТО на законите от всички в тази държава-като се започне от най-високите етажи на властта и се стигне до най-ниската прислойка на обществото.Колкото и лоши да са, законите трябва да се спазват.В противен случай настъпва анархия.Нищо ново, нали???
  27 април 2009
 • eдинGOST, предлагаш ли Нещо срещу ТОВА?!
  25 април 2009
 • gostХОРА, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА?
  24 април 2009
 • gostСвободата означава отговорност както към себе си, така и към всички останали.Вместо да рови из сметището този млад човек е можел да си намери работа- в селското стопанство търсят работници.Който търси намира! Безсмислено е на фона на всичко, което се случва в държавата ни да говорим за хората, които са изхвърлили взривните вещества и за тяхната безотговорност, граничеща с престъпност!!Ако бъдат открити???-ще получат ли съответното наказание???Едва ли!Едно "Жалко за младия човек!" не е достатъчно!!Хора,до кога ще търпим това???
  24 април 2009
 • единТова е част от "Свободата", която ни преследва! Жалко за младия човек и неговите близки.Във повечето от нас всеки ден избухват взивове, които ни изравняват със Сметището.
  24 април 2009