За новините в сайта

      Драги съграждани, този сайт е създаден и се поддържа на доброволни начала. Новините и събитията отразени тук, са част от реалния новозагорски обществено-икономически живот. За съжаление, екипът който публикува материали в този уеб-сайт, вече не се подвизава в Нова Загора и нямаме физическата възможност да следим отблизо, какво става в родния ни град и съответно да го отразяваме тук.

      Всеки който има желание да публикува новини и събития в този уеб-сайт е добре дошъл в екипът ни. Шанс да представите гледната си точка по обществено значими неща и събития в Нова Загора през вашият поглед. За да станете автор в сайта трябва да направите две неща: 1) да се регистрирате; 2) да изпратите е-майл до color4o[кльомба]gmail[точка]com който да съдържа името Ви и потребителското име с което сте регистриран в сайта. Ще Ви отговорим в най-кратък срок! 

ще коментирате ли?
  • Щилиян Русев
    Цяла седмица вече продължава гражданското неподчинение на музейните работници в Нова Загора.Те не приемат категорично връщането на стария директор Иван Желев, възстановен с определение на Върховния касационен съд. В битността си на директор в продължение на 19 години Желев е нанесъл големи щети на музея. Поради проявени от него немърливост и безстопанственост са унищожени стотици ценни музейни предмети с висока историческа и художествена стойност. Служителите в музея твърдо застават зад новия директор Красимир Велков, направил много за неговото развитие и издигане на авторитета му като водещо в общината научно и културно учреждение. :angry:
    1 февруари 2009