Строят търговски център в Нова Загора

Миналата седмица председателят на общинският съвет г-н Съби Стойчев направи първата копка за изграждането на първият в Нова Загора търговски център. На събитието присъстваха видни новозагорски бизнесмени, общественици и деятели. Инвестицията е от “Пенелопа” АД като общата и стойност е за над 1 млн. лв. Сградата ще се издигне на кръстовището на ул. “Св. Св. Кирил и Методий” и ул. “Васил Левски”. Предвижда се търговският център да разполага с офис част и магазини като ще се открият над 50 работни места.

ще коментирате ли?
 • бай ТашоEй, сладурковци МНОГО ЯКИ! Как сте с пипката/ума/?Май.....към нямане отивате. Нали т.н. Търговски вериги не са български и не продават българско/щото чалгата-всякаква - ни заби в земята и ние и се дадохме-до гол пъп!/.Не се ли сещате, че париците ви ще напуснат Родината? ОК си казвате, че то Държава има ли -като има всичко, но не и производство!? ООООООООО! Какво ли обяснявам.......... Откъде ли пък толкова мисъл може да ви дойде?! Поне сградата ще лъщи! " Луд на шарено се радва!"
  24 април 2009
 • странникПростоват е, който пише с правописни грешки, а много простоват е, който пише с много правописни грешки. Свободата на гражданина идва от възможността да си намира добра работа и да изкарва добри пари, а не да зависи от няколко местни бизнесмена (много простовати наистина), които да се чудят как да платят по-малко за труда му. С какво самочувствие ще влезе новозагорецът в тези нови хипермаркети и търговски центрове с тези дребни пари или пък изобщо без пари - ако е безработен?! Но прав си - поне няма да плаща за ходене до Ст. Загора или Сливен. Макар че точно там ще плащад данъци тези търговски обекти, а не в бюджета на общината.
  22 април 2009
 • анонименабе ти си много простоват.да хубаво е да има и трябва да има произовдства,за да има къде да работят хората,но е и хубаво да има такива работи,като търговски центрове,хипермаркети и прочие.Почти във всеки по-голям град се откриват такива неща,да не би ние да не заслужаваме.И просто имаш разсъждение на някой дядка/бабка/честно.Един град,може само да има в него цехове и заводи.трябва да има от всичко по-малко
  4 април 2009
 • dumpty111Ако ще и 10 търговски центъра да се открият, количеството на парите (и бедността) в града ще си остане същото. Много интересна е тази идиотска мания в нашата страна - вместо да се откриват производствени мощности, където да възникват работни заплати и поминък, се откриват все по-модерни търговски обекти, където парите просто се дават. Тези 50 нови работни места ще затрият други 60 работни места в по-малки магазини.
  21 март 2009