Ще върнем ли член I-ви?

Като администратор на този уеб-сайт бях привикан от инспектор от РПУ - Нова Загора след сигнал на кмета Грозев, че сайта и по точно тема във форума "Какво направи кмета за Нова Загора?" уронва престижа на кметската институция. МВР си върши работата след всеки сигнал, но в случая полицията се използва за политически цели и налагане на цензура. Според кмета, за него трябва да се говори или положително или нищо. Отстраняването на журналистката Караилиева от Яница ТВ бе началото на това активно мероприятие преди изборите. Сега е ред на интернет пространството извън официалният сайт на общината, където се леят оди за мъдростта и великите постижения. А кой уронва престижа на кметската институция, може да се съди по действията на сегашния кмет като: шуробаджанащината при назначения в общинска администрация; липсата на прозрачност при възлагане на поръчки; създаване на обръчи от фирми на приятели, роднини и съпартийци, към които е особенно щедър; тегленето на заробващ заем и др. В предвид всичко това, ако сегашното управление на Нова Загора е умален модел на едно бъдещо управление на странaта от ГЕРБ, то ще се наложи да се възстанови член I-ви от тоталитарната конституция, който член ни вменяваше, че партията е над всичко и винаги е права.

Като администратор на този уеб-сайт отказвам да налагам цензура върху мненията на потребителите, нито предоставянето на лична информация на 3-ти лица.

ще коментирате ли?
 • Георги ДимитовЕввала Стойко, ти излезе прозорлив. И аз се двоумях, кое от двете имена ще събуди по-силно чувство на умиление сред демократичните вождове и техните последователи, в предвид партиината им принадлежност в миналото и настоящите им деиствия.
  1 май 2009
 • странникКакто казва Еди Мърфи в новия си филм: "Не знам защо, но като започнат да ми говорят, че съм член (на Сената), винаги се сещам за патката си." Тъй че, по-кротко с члена, защото не се знае кого и къде може да застигне. От него би имало полза само ако е достатъчно дълъг, за да достигне до интимните финансови преживявания на управленците от всякакъв род - включая кметовете. Които се очертават като четвъртата най-крадлива прослойка в нашето общество - след министри, депутати, магистрати, и пр. Митничарите вече отдавна минаха на заден план.
  1 май 2009
 • dumpty111При всички случаи е хубаво когато кметът на община се случи да е от управляващата партия. Така освен че общината получава достъп до допълнителни финансирания, неуспехите на един кмет могат да се отдат единствено на неговата некадърност. Сега нещата са смесени и не подлежат на ясно разграничаване, което дава възможност на редица кметове да се кандидатират отново и ако централната власт им пречи, да се отдадат главно и единствено на самообогатяване. Кметът Грозев е на път да стане кмет от управляваща партия или от такава, която ще бъде решаваща в реалното управляване на страната. Дай Боже това да доведе така нужния допълнителен ресурс за новозагорци. Що се отнася до договарянето и появяването на големите нови търговски обекти, пак ще изразя мнение, че не те са необходими на новозагорци, а нови големи стопански предприятия, в които да изкарват повече пари. За градския площад не мога да не констатирам, че кметът се изложи, защото намерението му да го преустрои поражда съмнения за нечистоплътност поне в 3 посоки: а) защото всяко ненужно, но скъпо струващо преустройство за сметка на общинския бюджет, в общественото съзнание се свързва с подозрение за финансова злоупотреба - за тези около 500 000 павета в "братска Турция" биха платили поне 500 000 ЕВРО !!! б) защото то е опит за ревизиране на историята на града чрез произвеждане на бяло (в случая - ЗЕЛЕНО) петно в нея, с което щеше да се заличи не само комунистическата й част, но и другата - наистина ценната част в) защото чисто естетически и градоустройствено е нелепо сред околните градини да се произведе нова такава. И, драги форумци, не бъдете подвластни на злоба – разсъждавайте по същество. Обикновено така боли повече.
  1 май 2009
 • color4ostojko мога да ти отговоря по следния начин: "След като сте се оакали не търсете вината за това в другите!!!" особенно в интернет форуми.
  1 май 2009
 • stojkoЕ това е Много ама Много Тъпо,да знаеш,Георги Димитров или си пък ЛЕНИН!
  30 април 2009
 • Георги ДимитровБраво Стойко, браво Матросов, дано само скоро стигнем до Европа и неиният морал, за да научаваме по-често и обективно, кои какво пишка и какво ака (съгласно твоита терминология), но ако съдим по вчерашната сесия на общински съвет, където отново не бе приет касовият отчет на общината за 2008 г. , то явно още миналата година някои много е акал и то на тъмно.
  30 април 2009
 • Форфи
  Ще ти го кажа с думи прости: ако имаш желание да пишеш в секцията новини на сайта, не се изисква нищо специално, освен желание и обективност - за това трябва да попиташ и да ти се даде необходимия достъп. Казването за неистини - аз заставам зад казаното от мен на 100% не мога да коментирам останалите. И вярвай ми нямам задача да маскаря, но ми се струва голяма простотия господин кмета ви, да се впряга от мнения във форум. Почва да се получава като за гузния и негонения ...
  30 април 2009
 • stojkoФорфи,не разбрах,какво и защо трябва да те питам.Как се нарича според теб казването на неистини-изразяване на мнение или нещо друго...?Как се нарича умищленото изопачаване на истината? Не е подсъдно ,разбира се, да си казваш мнението и слава Богу,че е така.Колкото до,,оакването"-знаеш за какво става въпрос,но сигурно ви е срам да го коментирате.Нали задачата вие да плюете и маскарите,да отричате положителното и да разпространявате неверни слухове и клюки.ТОВА НЕ Е ИЗРАЗЯВАНЕ НА МНЕНИЕ!
  30 април 2009
 • Форфи
  stojko нямам информация някой да е искал да пише в и да му е била отказана възможността. Ако искаш и ти да "манипулираш хората", като изразяваш обективно мнението си, ще ти предоставим тази възможност - само попитай. И ако смяташ, че предоставянето на възможност за изразяване на мнение е подсъдно и е "оа*ване" - приеми, че сме виновни и спри да се занимаваш с престъпници!
  30 април 2009
 • stojkoСъояне,имам чувството,че не казваш истината и подвеждаш хората.Лесно е да се омаскари някой.Особено като е публична личност.Този,който ти дава акъл какво да пишеш,също не му е чиста съвестта.Не манипулирайте хората,а бъдете обективни.След като сте се оакали не търсете вината за това в другите!!!
  30 април 2009
 • покажи още