Разкрити престъпления

    През последните две денонощия бяха разкрити извършителите на поредица кражби на акумулаторни батерии от паркирани леки и товарни автомобили на територията на община Нова Загора. Кражбите са извършвани в продължение на около месец предимно в тъмната част на денонощието или в ранните следобедни часове.
    Разкрити и задържани са също и извършителите на поредица взломни кражби от магазини на територията на града. Предмет на посегателство при тях са представлявали намиращите се банкноти и едри монети от чекмеджетата на касите, цигари и други не обемисти вещи.
    За пореден път е задържан известен разпространител на марихуана от Нова Загора. Този път в дома му са открити близо 200 грама сух материал.
    Извършителите на всички разкрити престъпления са "стари познайници" и са задържани за пореден път за срок от 24 до 72 часа. През този период се очаква известно затишие в криминалните хроники. За съжаление след изтичането на срока, дори и евентуално осъдени отново на пробация крадците ще се движат отново сред нас, набелязвайки поредната си жертва. /повече->
ще коментирате ли?
    Все още няма коментари