Новозагорка положи клетва като депутат

На 3-ти октомври т.г. вече бившият председател на Общински Съвет Нова Загора - Мариана Николова положи клетва като депутат в 41-вото Народно Събрание на Република България. Тя зае мястото на юристката от ГЕРБ Юлияна Колева, която бе избрана за член за ВСС.

 

Г-жа Николова е родена през 1973-та година, зодия дева. Средното си образование получава в местното СОУ "Христо Ботев" където завършва с отличен. Магистър е по право и икономика на УНСС. Работи като адвокат. От 2007 г. е общински съветник в Нова Загора, а през 2011 г. бе избрана и за негов председател.

 

Желаем успех на Г-жа Николова. За краткото време, което остава от мандата на 41-то Народно събрание, нека представи града ни достойно!

ще коментирате ли?
  • pepa boycheva-karayiannijelaya uspeh na g-ja Nikolova!
    27 октомври 2012
  • СтоянБлагодаря за отправената забележка. Надявам се не се сърдите, че копирах първият Ви абзац за статията ми. Поздрави!
    8 октомври 2012
  • странникЖелая успех на Г-жа Николова. За краткото време, което остава от мандата на 41-то Народно събрание, нека представи града ни достойно! До автора на статията: "Градът ни не е имал представител в Народното Събрание повече от 20 години" ... това не е вярно!!! В 40-то Натодно събрание град Нова Загора бе парламентарно представен в лицето на Г-н Племен Ранчев, излъчен от листата на "Коалиция за България" за 21 Сливенски изборателен район!!! Моля, авторът на статии първо да се поограмоти, след което да пише врели-некипели по форуми и сайтове!!! Моите уважения!
    7 октомври 2012