Всичко за Нова Загора

Нов зам. кмет по европейските фондове

Маргарит Тодоров бе назначен на зам. кметско кресло по европейските фондове в Община Нова Загора. Тои е бивш директор на машиностроителният завод (ЗММ) в града. От Общинска администрация се надяват дългогодишният управленски опит на г-н Тодоров да окаже благоприятен ефект върху усвояването на евро-средства, които припомняме Ви, до този момент се изразяват единствено в ремонт на ДДЛРГ "Мария Роза" в село Асеновец.

ще коментирате ли?
 • Братовчед на дяволаСега той е в рая, в "рая" на общината. Но скоро, много скоро, всичко ще се промени. Ада, там ще гори порицаван, прокуден ... Мястото му е Адът. Всякога, щом позагаснат, ще му се добавим пламъци ...
  5 август 2011
 • АфродитаНито управленски опит има, нито подход към хората, да не говорим за почтенност. За да постигне неговото си е готов да прегази дори и най-близките си хора. То не,че има близки хора, де. Всичко е интереси. А Н.Грозев да не се надява на нов мандат защото г-н Тодоров вече му е скроил шапката.
  22 май 2011
 • БаховАйдеееееее! Тоя направил отново БКП в общината!
  21 април 2011
 • @@@:lol: ГЕРБ и БСП ! Вечна дружба! Че те не са ли едно и също нещо! Ааа да не забравим и ДС! Маргаритчо е от кучетата на Живко Желев, а брат му е шеф на Монтанската ДС. А бре Николайчо ти хептен се разконсперира бе! :cheer:
  18 април 2011
 • Червената бабичкаЧе то, момчето, не беше ли от нашите, откога е станал гербаджия? Не, не вярвам на това! Червеното си остава червено. Завинаги!
  15 април 2011
 • ПърванКак така е назначен за зам.кмет?! Нали е следствен за кражби и злоупотреби от ЗММ!!! Не го пущали да влиза там. Някяква фирма имал с Барето и с нея източвали завода. Бреййй тези ГЕРБЕРИ, колкото повече крадат, толкова по-високи постове заемат!!!
  13 април 2011
 • Николай Маринов:) Змия в пазвата на Николайчо с "висшето образование". Но на такава пазва, такава змия се полага.
  11 април 2011
 • иванка
  Не е важно дали има опит,не е важно дали и какви владее езици.Важно е на кого е човек. А сетне пуснете една тема защо младите хора в Нова Загора остават все по-малко.Във всеки случай не защото много им се ще да напуснат родния край,нито пък защото нямат квалификация и амбиции.Никой не търси техните знания, идеи и възможности.Никой не им подава ръка и не им гласува доверие.Заради подобни на Маргарит Тодоров,Петър Колев, Нела Пенчева.Я...как пък ги наредих-все верни наши другари ,хем на почтителна възраст,хем изпитан кадър.Ако се замисли човек- колко ли като тях се мъдрят в свитата на демократичната Новозагорска партия ГЕРБ?????
  4 април 2011
 • тройната коалицияИма гооолям опит да плете интриги и да унижава хората! За друг опит не се сещаме. Дано се очовечи малко в общината. Макар, че първите 7 години определено му липсват, това е тъжната истина. Между другото, какви езици владее той, не трябва ли да е на ти с английския? И, доколкото знаем от сигурен източник, този "специалист" няма елементарна компютърна грамотност.
  28 март 2011
 • dumpty111Да, май става въпрос за опит в управлението и осъществяването, а не за кандидатстването, печеленето и цялата бумащина. Пък и това - първото - било най-трудното и май наистина за него трябва опит в управлението на производствени дейности. Май нападнахме неправилно. Жалко - така обичаме да нападаме.
  21 март 2011
 • покажи още
Този уеб-сайт използва бисквитки за по-лесно и по-приятно онлайн преживяване. Прочети още