Опит за палеж

Тази сутрин около 4:00 часа е направен неуспешен опит да се повтори пожарът на дискотека "Загоре" от преди 10-тина години. Този път обект на палеж беше клуб-дискотека "CITY". 

 
Извършителят изглежда умее да приготвя различни видове коктейли, включително и коктейл "Молотов". Уменията му относно сервиране на коктейлите обаче са под въпрос, предвид неуспешната доставка по местопредназначение. В резултат на това са предизвикани известни щети, от опушване на преддверието и стените по стълбището, но като цяло същинския салон е останал невредим.
ще коментирате ли?
 • radostinamnogo e qkoooo (rock) :kiss:
  7 октомври 2010
 • ЛюбоА, не! Как може да си помисли само някой, че негъра би организирал подобно нещо! Той е с толкова кротък нрав... :evil: Освен това още колко дискотеки има из града... Защо пък да е точно той? Лошото е, че както пише Кольо при една война между конкурентите има опасност и от невинни жертви.
  10 ноември 2009
 • петърТрябваше да има малко конкуренция тоз негар (Клуб синди) неможеше да продължава да злоупотребява с нас ... 3лв 4лв 5лв вход колкото каже хората ще му дадът защотото няма каде да отидеш другаде ... просто нему прави чест ...него обвинявам него за палежа,всеки може да е :)
  9 ноември 2009
 • КольоМомчета и момичета, не стъпвайте повече в другите конкурентни дискотеки в НЗ, че скоро ще пишат за взривена дискотека (или опит за взривяване). Но по-добре докато това се случва да не сме там!
  7 ноември 2009